Trać kilogramy powoli, ale regularnie

553712636-images3.jpg

 

Gubienie
kilogramów jest projektem, który
trzeba
dokładnie
zaplanować. Warto przygotować
szczególowy plan oraz menu. Nie
wolno jeść 1000 kalorii lub mniej, bo to zbyt mało, a organizm
zacznie zjadać
uzbierane zapasy kalorii. Trzeba
wybrać się do lekarza lub specjalisty do spraw żywienia,
który rozpisze ilość tłuszczu w organizmie i powie jaka
dieta będzie najbardziej
efektywny. Kluczem do solidnej diety jest
zjadanie czterech lub pięciu posiłków
codziennie, picie dwóch litrów
bez bąbelków wody mineralnej, zielonej lub czerwonej
herbaty, aktywność fizyczna. Można tracić zbędne kilogramy
bez aktywności fizycznej, lecz organizm o wiele wolniej będzie
redukował tkankę tłuszczową. Pływanie lub siłownia redukowanie tkanki
tłuszczowej na pewno przyspiesza. Nie wolno
konsumować gotowych dań z torebek oraz fast food, one
są bogate w złe tłuszcze i nadmiaru kalorii. Najlepiej gotować samodzielnie oraz konsumować to, co zdrowe, znakomite, smaczne,
pełnowartościowe. Śniadanie pobudza i
podkręca metabolizm, zatem z tego dania nie
wolno zrezygnować. Należy unikać imprez i przyjęć, ponieważ wtedy pochłania się najwięcej kalorii. Oliwa z oliwek oraz olej są najlepszymi
dodatkami do sałatek, które należy regularnie
dodawać. Optymalna jest
pierwszorzędnej jakości włoska oliwa z
oliwek, jednak jest ona bardzo droga, dlatego można ją
zastąpić polskimi olejami wysokiej klasy których cena jest
o wiele niższa. Nie wolno słodzić kawy i herbaty,
nie wolno także pić gazowanych, słodkich
napitków. Sojusznikiem osoby gubiącej kilogramy jest 
bez gazu woda mineralna. Ona działa niczym
miotełka i daje uczucie sytości.

tabletki n odchudzanie

tabletki na odchudzanie reklama tv



« (Previous News)



Comments are Closed